Italien skærper kursen over for romaer og indvandrere: Silvio Berlusconis regering introducerer en ny sikkerhedspakke, der skal straffe illegal immigration og kriminalitet begået af indvandrere. Den nye kurs møder hård kritik fra både ind- og udland. Læs mere på kristeligt-dagblad.dk.

Det siger Boom Boom igen -? Mabel er tilbage: Mabel tilbage på scenen 30 år efter sejren i Melodi Grand Prix. Læs mere på bt.dk.

Tjen på udlejning i udlandet: Tidligere kunne det være en god investering af købe sommerhus i Danmark med henblik på udlejning, men i takt med at priserne på sommerhuse er steget, er der ikke længere god økonomi i. Læs mere på epn.dk.

Lån til feriehus i udlandet: Udlandsbolig er ikke kun for danskere med friværdi. Nogle steder er det muligt at stille udlandsboligen som sikkerhed for et boliglån. Læs mere på epn.dk.

Golf ad libitum via mobiltelefon: Nyt - dansk - bestillingskoncept med hensyn til starttider holder sit indtog på Øst-Algarves golfbaner. Læs mere på erhvervsbladet.dk.

Tjen på udlejning i udlandet : Tidligere kunne det være en god investering af købe sommerhus i Danmark med henblik på udlejning, men i takt med at priserne på sommerhuse er steget, er der ikke længere god økonomi i. Læs mere på epn.dk.

Links:

Skattereglerne for bolig i Spanien

Billige rejser til Spanien