Store tab på ferieboliger i udlandet: Boligboblen er bristet, og mange danskere har brændt sig på køb af ferieboliger i udlandet. Læs mere på berlingske.dk.

Værdien på ferieboliger rasler ned: Drømmen om en feriebolig i udlandet er endt som et økonomisk mareridt for tusindvis af danskere. Direktør Michael Nielsen fra Care Udland, der har arbejdet 15 år med at rådgive danskere om. Læs mere på lorry.dk.

Det globale boligmarked er under pres: Af Lars Erik Skovgaard, lesberlingske.dk Lørdag den 5. juli 2008, 06:00. Læs mere på business.dk.

Store tab på ferieboliger i udlandet : Drømmen om en feriebolig i udlandet er endt som et økonomisk mareridt for tusindvis af danskere. Det skriver berlingske.dk. Læs mere på ditcentrum.nordjyske.dk.

Herregårdsstemning til salg: Omkring hovedhuset og gårdspladsen omfatter beplantningen bl.a. blodbøg, vandgran, fyrretræer og et kastanjetræ. Læs mere på berlingske.dk.

Opgør med fortiden: Tyskland mangler stadig kronen på værket i Michael Ballacks regent-tid. Læs mere på dagbladetringskjern.dk.

Ballacks sidste skridt: Tyskland mangler stadig kronen på værket i Michael Ballacks reget-tid. Læs mere på sporten.dk.

Endelig, Spanien: Spanien vandt fortjent EM-finalen over overraskende modløst tysk mandskab. Læs mere på dagbladetringskjern.dk.

Århus-boliger er bedst: Det miljøvenlige byggeri, Lærkehaven, i Lystrup vinder international pris foran milliardprojekter i Bruxelles og Singapore. Læs mere på jp.dk.

Vold, politik og demokrati i Danmark: Ny forskning viser, at politisk vold er rationel og ofte fører til resultater. Læs mere på modkraft.dk.

Laporta-sejr kan sende Ronaldinho til Milan: I følge italienske medier kan et salg af Ronaldinho stå og falde med søndagens afstemning i Barcelona om chefposten i storklubben. Læs mere på sporten.dk.

Links:

Skattereglerne for bolig i Spanien

Billige rejser til Spanien